Calendarul Crestin Ortodox in anul 2021
Vedeti cand cade Pastele, Craciunul, Rusaliile, Boboteza, Sfantul Andrei, Sfanta Maria in anul 2020 si cand cad cele mai importante sarbatori religioase Crestin - Ortodoxe.

Calendarul Romano Catolic 2021   |    Calendarul Greco Catolic 2021


In ce zi si ce luna cade Pastele in 2022
Sarbatoarea de Paste Ortodox in anul 2022 va fi in luna aprilie... cititi mai multe.
Sarbatoarea de Paste Catolic in anul 2022 va fi in luna aprilie... cititi mai multe.


Care sunt zilele libere legale in 2022? Calendarul sarbatorilor legale 2022.
1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou
24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române
Vedeti toate zilele libere legaleCalendarul Crestin Ortodox in anul 2020


Calendarul Crestin Ortodox 2019Calendarul Crestin Ortodox pe anul 2018 in format printabil PDF - Descarcă.

Calendarul Romano Catolic pe anul 2018 in format printabil PDF - In curand.

Calendarul 2018 romanesc PDF printabil - Descarcă.

Calendarul 2018 romanesc PDF printabil care contine imagini cu caini - Descarcă.

Calendarul sarbatorilor legale in 2018 in format printabil PDF. Descarca.


vineri, 4 ianuarie 2019

Calendar pentru Evaluarea Naţională (EN VIII) în anul școlar 2018 - 2019

Calendarul pentru Evaluarea Naţională a elevilor de clasa 8 cuprinde data la care se va desfasura proba scrisa la limba si literatura romana, la matematica si limba si literatura romana pentru cei care au studiat aceasta disciplina. Vedeti cand se afiseaza rezultatele, cand se pot inscrie elevii clasei a VIII-a în vederea participării la Evaluarea Naţională si cand se va face repartizarea computerizata pentru liceu. Vedeti si cum se calculeaza media de admitere pentru inscrierea in clasa a IX-a de liceu.


Calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII) în anul şcolar 2018-2019 a fost aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Rezultatele finale pentru evaluarea națională se vor afișa pe 29 iunie.

Înscrierea absolvenților de clasa a VIII-a în vederea participării la Evaluarea Naţională se va face in perioada 3 - 7 iunie 2019, iar cursurile pentru clasa a VIII-a se vor încheia vineri, 7 iunie 2019.

Dupa afisarea rezultatelor, în perioada 3 - 7 iulie 2019, absolvenţii clasei a VIII-a și părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a, vor completa opţiunile din fişele de înscriere pentru admiterea la liceu. Vor parcurge aceeași procedură și absolvenţii clasei a VIII-a care doresc să fie admiși în licee din alt judeţ.

Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute în intervalul 4  - 8 iulie.

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a este programată vineri, 12 iulie 2019.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu